Du är här

Storstyringkampen 2015

1 inlägg / 0 nya
Malin Sjöstedt
Storstyringkampen 2015

Välkommen till Storstyringkampen 2015!

 

 

Baronparet börjar få träsmak av att sitta på tronerna och bjuder därför alla och envar uti baroniet att delta i kampen om att bli deras efterträdare.Alla starka, smarta och smidiga, klena, korkade och klumpiga, kom och visa hur det skall gå till och vem som är mest lämpad att axla detta ärofyllda uppdrag! Självfallet bjuder vi också alla uti den kända världen, som vill beskåda detta och delta i våra festligheter under helgen.

 

Storstyringkampen kommer att starta klockan 10 på förmiddagen den 12 september. Vi håller enligt tradition på tills vi är klara, med paus enbart för lunch så att kämparna kan fylla på sina krafter.

 

Till kvällen hålls bankett till det nya Storstyringparets ära (och naturligtvis också för baronparets förträfflighet) och om andan faller på, fest hela natten lång.

 

På söndagsmorgonen den 13:e september bjuds det på frukost och sedan hjälps vi åt att städa siten. Detta förstår varendaste en att man absolut inte får missa!

 

För att inte göra det, skickar man ett meddelande till baronessa@styringheim.se med sin anmälan.

OBS, glöm inte meddela eventuella matallergier i samband med anmälan. När man gjort det betalar man in sin anmälningsavgift (märkt med sitt namn) på Styringheims konto PG 39 81 32-1:

Vuxen SCA-medlem: 150:-

Barn 8-15 år: 50:-

Icke SCA-medlem: 200:-

 

Sista dag att anmäla och betala är 3 september!

 

Crashspace (=ta med egen säng/madrass) inomhus finns det gott om, även ett litet antal sängar som i första hand går till långväga gäster."