Du är här

Arbetsschema för lägret

1 inlägg / 0 nya
Ylva från Valle
Arbetsschema för lägret

Hallojs! lite tider inför MTV där det skulle vara toppen om så många som möjligt kunde tänka sig att hjälpa till.

Tors 2/8. 
På torsdagen kommer det en hel del grejer till lägerplatsen (östergravar). Toaletter, Vatten, El, Staket etc. Jag och Mona och Veronica kommer att vara på plats från 08.30 och börjar att rodda saker. Under dagen kommer det att vara två hållpunkter. Staketresning och Flytt av Saker från Förrådet.

1.Staketresning kommer att ske under hela dagen från det att vi får staketet levererat förhoppningsvis så tidigt som möjligt. Staketet kommer 07.30! Där är det bra om så många som möjligt kommer in och hjälper till, det behövs både lyft och bär hjälp samt monteringshjälp. 

2.Flytt av Styringsaker från förrådet till Östergravar.
kl 16.30 kommer Christer till förrådet med lastbilen då behöver Vi lasta lastbilen för transport. Vi siktar på två vändor. till detta behövs det också folk. Grejerna lämnas vid östergravar under pressar för resning etc på fredagen.

Fre 3/8
Resning av Styringtält och allmänt lägerfix. Hela dagen. Till detta behövs det gott om folk.

Sön 12/8
Hopplock av lägret. allt skall packas ihop. Christer kommer med lastbil kl 18.00 för transport tillbaka till förrådet. staketet skall ned etc etc. Alla som kan behövs för detta.

Vi fixar med käk till de som är med och jobbar. Kan man också tänka sig att vara med i arbetsstyrkan under veckan och om det skulle behövas kunna kliva in och låna ut sina händer eller sin klokhet under en stund så vore det toppen. I sådant fall kan man höra av sig till Rok, (Sebastian Gamero) som samordnar hjälpinsatser. Det var allt just nu. 
Ha det toppen så ses vi snart.

Cormac