Du är här

Medlemsmöte 1 sept Dagordning

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Agnes
Medlemsmöte 1 sept Dagordning

För er som tänkt gå på medlemsmötet imorgon så kommer här en enkel liten dagordning. Och för er som inte bestämt er att ni ska komma, se vad roliga saker vi ska prata om! :) 

 § 1 Mötets öppnande

§ 2 Godkännande av dagordning

§3 Nästa års medeltidsvecka och arbetet inför den

Föredragande: Mona Eriksson
Vi behöver redan nu börja planera och framför allt inte vänta till sista minuten med vad som ska byggas och lagas i förådet. Förslag är att planera in arbetshelger lite jämnt över hela hösten och vintern så vi slipper till våren och sommaren då alla är mer upptagna.

§4 Rekrytering med och utan Kastellan

Föredragande: Sara Nilsson
Vi behöver alla komma på samma våglängd inför rekrytering av ny medlemmar så vi inte framstår så mycket som en sekt. Vi behöver också redan nu börja planera demo-dagar och liknande.
PM från Sara:
”Styringheim skall arbeta utifrån "var och en utifrån sina egna förutsättningar". Vi säger redan att ett försök till en medeltida dräkt är godkänt hos oss men det finns dem i föreningen som lätt kan skrämma bort nykomlingar genom att öppet påpeka fel med klädedräkten som den nya bär.
I Styringheim skall man få lov att leva drömmen och det skall vara från start utifrån sig själv och sina egna drömmar. Sedan kommer vi andra indirekt guida dem rätt genom att dela med oss av våra kunskaper med tips och råd på vägen, detta inte med att säga vad som är fel utan berömma och låta dem själva upptäcka felen. En dag kommer de nya säkert sitta där med en helt historiskt korrekt dräkt, men det är inget krav från vår sida utan andan de sakta vävs in i.”

§5 Föreningens ekonomi

Föredragande: Agnes Edgren och Mona Eriksson
Föreningen står just nu inför ett milt krisår där vi måste hålla i pengarna. Vi behöver understryka hur viktigt det är att autokrater och ämbetsmän håller de budgetar som de får godkänt hos styrelsen, att eventen inte går back utan hellre pluss, samt att vi alla hjälps åt att klura på goda idéer om hur vi ska dra in pengar till föreningen.

§6 Kyrklördagen som Styringheim ska hålla i
Föredragande: Styrelsen
Vi behöver sätta igång med planeringen. Vad vill folk hjälpa till med?

§7 Pysslekvällarna, första steg i planeringen
Vad folk vill göra under hösten? 

§8 Luciaautokrat
Vi saknar fortfarande Luciaautokrat.

§9 Gourmét som Furstetornering
Föredragande: Agnes Edgren
Agnes är intresserad av att autokrata Gorumet-festen som en furste-tornering och vill lägga anbud på det hos Fursteparet.

§10 Övriga frågor

§11 Avslutand av mötet

 

Renika
Tid?

Hur dags börjar mötet? Jag är dessvärre ensam med barnen så jag kan bara titta förbi lite kort. Det här låter liite för mastigt för att jag ska kunna hänga kvar... även om jag gärna varit med och diskuterat många av punkterna.

Ylva från Valle
Vi har lokalen från 18.30 och

Vi har lokalen från 18.30 och mötet börjar 19 tror jag vi sa

Ylva från Valle

Agnes
 Japp. 19:00 börjar mötet.

 Japp. 19:00 börjar mötet.

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera