Du är här

Knäcke 2011

51 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Wilda Frejasdottir
Knäcke 2011

http://www.doublewars.org/ Vilka ska med???  =)

Whilja
*räcker upp en hand åt oss

*räcker upp en hand åt oss två*

________________________________
whilja@styringheim.se

Eskil Bonde
Planering

Jag planerar att åka dit. Vet dock inte hur många dagar.

Åsa vävare
Åsa och Martin kommer att

Åsa och Martin kommer att vara med hela tiden.

Cecilia
hoppas kunna åka

Jag har tänkt följa med. Men det beror lite på om jag har praktik då eller inte.

Lunetta
Lunetta och Hejmund kommer

Lunetta och Hejmund kommer vara där hela veckan.

Vi funderar på att åka dit redan på fredag kväll eller lördagen men vi får inte plats med tältpinnarna i bilen , är det någon mer som åker dit tidigt som får plats med våra tältpinnar ?

Wilda Frejasdottir
Asså Cissi...ta de lungt me

Asså Cissi...ta de lungt me vinet va!

 

Jag och Rok kommer åka, är förhoppningsvis där hela veckan. =)

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Åsa vävare
Tältpinnar

Lunetta - hur långa är pinnarna? Vi har släp och reser från ön på torsdag kväll.

Whilja
Björn och jag funderade på

Björn och jag funderade på att campa under veckan; hur ställer ni er till att vi kanske lånar Sessan?

________________________________
whilja@styringheim.se

John
Tänkte deltaga så många dagar

Tänkte deltaga så många dagar som det finns bil jag kan åka med ;) Har reggat ett solskydd 2,5x2,5m för gjutningar och tänkte sova i tält som förra året.

Jorulf
Vi skall ev. lämna en häst

Vi skall ev. lämna en häst första helgen, sedan ansluter vi. Så kanske lördag kväll eller söndag. Sedan är vi där resten av veckan.

 

Vi tänkte bo inomhus och ha ett litet förrådstält också. Jag ser inga problem med att Whilja och Björn har Sessan

Den gule fule?

Jorulf från Valle

Wilda Frejasdottir
Vilka vill dela det stora

Vilka vill dela det stora tältet (minns inte om det heter Göran eller Draken eller nåt annat...) med mig och Sebastian? Vi tar väldigt gärna ena hörnet av det, motsvarande Sessan, om det inte blir för mycket folk dvs.

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Märta
Det stora tältet (draken) har

Det stora tältet (draken) har vi inte haft med de senaste åren. Det är tungt och tar mycket plats/tyngd när det skall med. Bara tältduken väger nästan 100 kg till det...

Mitt förslag är att vi tar med oss kraken ner som vi kan ha som Styringkrasch? Vi kommer som Jorulf säger ha inomhusboende men vi tar även med vårt tält också.

Jag tror att Unna och Ale med en uppsättning barn kommer med också!

~ För Er och Styringheim ~

Sigrid
Jag, Egil och barnen kommer

Jag, Egil och barnen kommer också. Förmodligen åker vi ned och reser vårt tält första helgen och är i lägret från tisadg-onsdag beoende på väder och ledighet... Vi har ju eget tält, men bor gärna i anslutning till Styringlägret...

Geiri
Svårt för arkitektstudenter att planera

Terminens slutredovisningar ligger under knäckeveckan så jag kommer inte att kunna vara där hela veckan, och jag kommer inte att veta förrän ganska nära om jag kan fara alls. Så dags brukar det ha blivit ont om plats, så jag undrar lite hur det ser ut med styringcrashtält? Finns det plats i ett sådant skulle ju en eventuell sen anmälan bli betydligt mindre smärtfri... jag vill ju verkligen ner så klart!

/  Geiri 

Lunetta
ca 12 pinnar som är 2 meter

ca 12 pinnar som är 2 meter långa , åker ni redan på torsdagen ?...men de öppnar vel inte fören fredagen ?

Vi funderar på att skaffa takräcke men lyckas vi inte så blir vi jätteglada om ni har möjlighet att ta med dem dit och hem...vi planerar att vara där hela veckan  :)

Åsa vävare
Pinnar

Vi kommer att kunna ta med pinnarna. Martin gör upp om att låna släpet nu om några dagar. Vi reser torsdag kväll och övernattar i Växjö på vandrarhemmet. Och kommer ner under fredagen.

Lunetta
pinnarna

Låter jättebra, Henric har dock varit finurlig och börjat tillverka nya tältpinnar som går att plocka isär och nu komer gå in i bilen  :)  Vi byger på tältet för fullt men vet inte hur mycket vi kommer lyckas få in i lilla golfen så vi kanske kan återkomma lite närmare när vi har provpackat .

Cecilia
Ska också föja med,,,

Hoppas också kunna följa med till Knäcke, har bokat nu i alla fall. Dock fortfarande lite osäkert på grund av praktik. Om jag följer med så ska jag sova i tält, antingen dela Styring-crash med Rok, Wilda mfl. eller låna ett, det är inte klart ännu vilket.

 

etla
Etla åker till Knäcke

Jag  är anmäld o hade tänkt sova inomhus. Jag kommer att komma ned under söndagen el måndagen beroende på om jag hittar ngn att åka med från Nyköpingstrakten, där jag är på 40-årskalas/kiltfest. ngn som har ett kilttyg att låna ut?;-) Jag stannar till sista söndagen.

Etla

Åsa vävare
Tält

Cissi - det där med lånat tält kan vi fortsätta att prata om.

Wilda Frejasdottir
Eftersom att det ser ut som

Eftersom att det ser ut som ett helt tjog eller mer av Styringar tänker vistas på DW så kanske det är lägligt att gå vidare med http://www.styringheim.org/node/350 och fundera på om vi vill göra åt med Feast of Fools eller om vi bara ska skippa det?!?!?!

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Lunetta
Fins det plats för prylar till knäcke ?

Nu har vi (familjen leo ) provpackat inför knäcke. Det vi inte har plats med i bilen är 4 tältpinnar på ca 2m , 3 st mattor samt en stor tung kista med ved  40 cm hög 85 cm lång och 47 cm bred. Vi tar gärna pinnarna i Åsa och Martins släp då vi behöver ha dem på plats första till sista lördagen.  Är det någon som har plats i sitt släp för kistan och mattorna ? det är en stor matta och 2 mindre

Mvh Lunetta

Wilda Frejasdottir
Ok gott folk, eftersom att

Ok gott folk, eftersom att jag inte sett att någon annan summera detta så har jag gjort det nu så gott jag kan utläsa från tråden. Det finns några frågetecken.

SOVPLATS

Kraken
Wilda
Rok
John
Lea
Carolin?
Geiri?

Sessan
Wilja
Björn

Rosa Monstret
Lunetta
Hejmund

Eget tält
Åsa
Martin


Eget tält
Cecilia


Eget tält
Sigrid
Egil
+barn


Inomhus
Jorulf
Märta
Etla

--------
Eskil - var ska du sova?

 

FÄRDVÄG
hur kan vi samåka?

Rok, Wilda - 27/5-5/6

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Eskil Bonde
Boende

Jag ska försöka få ihop mitt tält.
Men med jobb och lite fritid så är det frågan om jag hinner.

Finns det möjlighet i fall det krisar sig att trycka in mig i ett hörn?

 

Renika
Styringsläpet

Om det är någon som planerat att ta med styringsläpet så behöver det 1: bytas däck på och 2: besiktigas. Och tänk på att det är väldigt låg lastvikt på det om ni tänker ta med flera tält...

Lunetta och Heimund sover väl också i eget tält? Rosa monstret såldes ju förra året... ;-)

Jag åker i egen bil med Tece och kommer inte att ha plats för någon annans packning dessvärre, drar dessutom fredag förmiddag från siten... Sover inomhus.

 

Lunetta
eget tält

Helt rätt Renika Rosa monster är också ett eget tält och inte något crasch space, Nu är den finare än någonsin ni kan alla få titta i det på knäcke för att se va fint det blivigt  :) 

Vi har bara en enda reparations detalj kvar att fixa innan knäcke nu och det är att skära hål i taket och kanta med läder.

Hur ser det föresten ut med släp ? Vi vill gärna veta om någon kan ta kistan och mattorna, räknar med att Åsa och Martin ännu kan ta pinnarna i alla fall. Helt otroligt att allt annat gick in i Bilen

Åsa vävare
Tältpinnar

Lunetta. Vi har räknat in era tältpinnar i vårt släp. Men vågar inte lova mer. Vi har också med vårt andra tält som Cissi ska låna.

Cecilia
kanske en matta ...

Även en matta som är alldeles för lång för min lilla bil kanske får plats i ett släp. kanske kanske

 

Morten kanik
jovisst en matta

@Cissi

en matta som är så liten att den passar i vårt verkstadstält som du ska bo i får så klart plats i vårt släp. Leverera den till oss på Södertorg så tar vi den till DW. Och hem igen.

 

styrr
Släpet

Som Anna sa så om ni vill ha med er släpet måste det besiktas, tider på Gotland finns inte innan 29 juni så det är om någon av er vill svänga förbi en besiktingshall på vägen ner så är det bara att höra av er så får ni inloggningskoderna till bilprovningen /Gustav

Whilja
Har ni som sover i Kraken

Har ni som sover i Kraken anmält tältet..? Så inte det faller mellan stolarna... :)

Björn och jag åker nog ner på lördagmorgon (så vi hinner sätta upp tält och sånt medan det är ljust)  och stannar till söndagen. Åker vi i den snyggröda bilen gissar vi att vi har för ont om plats för att ta med annat än vår egen campingutrustning och kapitelbutiken.

________________________________
whilja@styringheim.se

Cecilia
När ska alla åka egentligen?

Jag kommer med största trolighet  att åka med morgonfärjan på lördagen...men jag måste åka hem under fredagen därpå då jag inte fick ledigt från jobbet den andra helgen. Så, jag är alltså på Knäcke från lördagen någon gång till fredag(båten går 20 från Oskars).

Wilda Frejasdottir
Jag har anmält Kraken i mitt

Jag har anmält Kraken i mitt namn nu. Men vi behöver fortfarande ett släp med alla grejer för lägret+tält. kan det vara smidigare att hyra kanske? Om vi chansar på att besiktiga den på fastlandet så tillkommer ju ur- och ilastning en gång extra. Jag har ingen aning om hur stort det där släpet är och vad det kallas resp vad vi behöver, men vi skulle kunna hyra från tex Shell  http://www.shellvisby.se/hyra-slaep/prislista Det finns kanske någon annan stans som är billigare?

Jag röstar för att vi träffas och har ett möte - alla som ska med bör vara där - så vi kan planera bilfärder, släp, packning osv osv.

 

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Whilja
Bra Wilda! Ett möte är

Bra Wilda!

Ett möte är toppen: för oss alla som kommer använda den gemensamma sakerna så som bänkar, bord, eldstad, matlagningsstuff, tält mm.

Prio ett är ju att få dit tälten och den personliga packningen, allt annat kaaan vi vara utan i värsta fall...

*Vi håller tummarna för att Kapitelbilen klarar besiktningen galant*

Styringheim har även en takbox; någon som kan ta den på taket?

Förslag på mötesdatum: Måndagen den 9 maj kl 1700 i högskoleentrén

________________________________
whilja@styringheim.se

Renika
Besiktning

Körförbud inträder den 1 juni. Det innebär att om man tar släpet till Knäcke kan man lasta ur det på plats och sedan köra och besiktiga det i någon närliggande besiktningsstation. Om det finns besiktningstid vill säga. Sen måste det ju finnas nån som har bil med dragkrok som kan köra det dit och hem också.

Cecilia
Jättebra med ett möte, börjar

Jättebra med ett möte, börjar dra ihop sig. Jag ska be susanne att höra av sig till Unna också, utifall hon är intresserad av att komma. Jag kan dock inte på måndag men det hindrar inte att ni har möte då. Jag åker i min lilla svarta TEA, fullpackad i princip men där finns plats för en människa till. Jag har tält fixat och det åker med supersnälla Åsa och Martin så jag kommer såvitt jag vet inte behöva någon plats bland de allmänna sakerna.

Dock kanske det är för tidigt med möte på måndag då ingen reagerat på Whiljas inlägg än? Alternativ tid tycker jag kan vara torsdagens symöte om ingen hinner planera in måndagen.

Märta
I morgon måndag passar oss

I morgon måndag passar oss bra! På onsdag är det styrelsemöte och på torsdag är det MTV-möte.

~ För Er och Styringheim ~

Wilda Frejasdottir
Jag, Rok, John, Olof och

Jag, Rok, John, Olof och Björn kan på torsdag och det är även den dagen som verkar passa bäst i veckan.

 

/ Vicomtessa Wilda Frejasdottir - Präntare i Styringheim

Cecilia
Jag kan också på torsdag

Jag kan också på torsdag

Märta
Vi satt just och pratade om

Vi satt just och pratade om att torsdag nog nästan är bättre för oss med i alla fall... vi hade ju bokat möte med plåtslagaren här hemma i morgon efgter jobbet, det hade jag glömt bort. Vi dubbelmötar lite på torsdag, det funkar nog. Mer schizofrena än vi redan är går nog ändå inte att bli :D

~ För Er och Styringheim ~

Åsa vävare
Åsa och Martin är också på

Åsa och Martin är också på plats i Visborg på torsdag

Lunetta
Torsdag blir bra

Jag kan också på Torsdag så länge jag är frisk tills dess

Måndag var lite väl kort datum då vi inte ens hunnit läsa inlägget innan och dessutom en för tidig tid för oss som jobbar !

Lea
Jag kan också komma på

Jag kan också komma på torsdag! Men som det ser ut just nu så är det inte helt säkert att jag och Carro har möjlighet att åka på DW men vi jobbar stenhårt på saken. I sånt fall åker vi på onsdagkväll och stannar resten av veckan. 

Märta
Mötesanteckningar

Här kommer anteckningarna från mötet i torsdags!

Vi som åker är:

Fredag

Åsa och Martin, egen bil och eget släp, eget tält. Åker med båten på torsdagen.

Lördag morgon

Cissi, egen bil och eget tält.

Sebastian och Marie, egen bil.

Emma och Daniel, egen bil med släp (?)

Malin och Björn, egen bil, sover i Sessan.

Henrik och Malin, egen bil, eget tält.

Söndag

John och Olof, egen bil. (Skulle Erry ev. med i den här bilen?)

Ellen och Acke (åker fredag men kommer till siten söndag), egen bil, eget tält.

Onsdag

Veronica och Roger, åker från Stockholm.

Linnéa och Carro, egen bil. (Skulle Erry ev. med här?)

Marcus, flyger fast inte med eget flygplan.

Oklart när de åker

Anna och Emil, (ev. Raffe med två äldsta barnen?) Sover i Hildegard?

Anna M, åker från Stockholm.

Kommer Tuva och Daniel?

Ellen, Acke, Malin och Henrik åker hem lördag kväll. Cissi åker hem fredag. Alla andra åker hem söndag utom marcus som skall stanna i en evighet.

Sover i crash space som är Draken

Geiri

Daniel

Marcus

Erry

Carro

Linnéa

Olof

John

Marie

Sebastian

Veronica

Roger

Vi lägger ihop alla resekostnader (utom personbiljetten) i en pott som sedan delas på antalet resande.

Marcus (som kommer från skåneland) kollar om han kan få tag på ved att ta med till siten då det varit svårt att få tag på bra ved. Annars kollar Ellen och Acke upp det med vänner som också bor nära.

Daniel har ev. ett släp han kan ta med, annars kollar Acke med sitt jobb om man kan få låna/hyra för en billig slant.

Gemensam packning sker torsdagen 26/5 kl 18.00 vid förrådet. Antal bord och bänkar kan vi väl ta då?

Gemensam urpackning sker på måndagen kl. 15.00 med traditionsenlig glass på glassmagasinet efteråt. Ta med er kvitton/kostnader till dess!

Vi fixar inget gemensamt matlag men Styringheim kommer såklart att ta med alla eld- och matlagningsprylar som är fritt för alla att använda!

Ett förslag är att kanske Sebastian, marie, Daniel och Emma åker gemensamt när vi nu ändå skall ha släp med. Man kan slänga på packning där då!Eventuellt kan vi ta lite packning i vår bil om vi får slänga vårt tält på släpet.

Har jag missat något?

 

~ För Er och Styringheim ~

Eskil Bonde
Släp

Jag har ett släp med lastyta. 115x200. Och jag hoppas bord och bänkar får plats på detta.
Så låter det som en bra idé att åka på lördagsmorgonen.
Ska se om det finns tillgång till större släp.

Eskil

Whilja
Kapitelbilen gick igenom

Kapitelbilen gick igenom besiktningen! Utan ens en anmärkning, så då kommer den att följa med ner till knäcke :)  Nu vet jag inte exakt vad vi har för lastningskapacitet, men vi hade med den förrförra året till Knäcke, och så vitt jag kommer ihåg så gick både bord och bänkar och tält in i bilen. Vi får väl se på packningsdagen hur det ser ut :)

________________________________
whilja@styringheim.se

Morales
Pilar

 Jag va lite sugen på att ta med pilbåge till knäcke för tavel skytte men jag har inga pilar. Tänkte kolla om det var någon som skulle dit som hade pilar att låna ut? Det står lite pilar i tallunden också så passar på att fråga vem som äger dem och om det är ok att ta med dem till Knäcke ?

 

Morten kanik
Pilar

Ta med bågen, Morales! Åsa och jag kommer att ta med ett antal pilar till DW. Det är sådana man kan använda vid prova-på och du kan låna en omgång under eventet.

Lunetta
släpet

Det står Packning av släp kl 18.00 imorgon men  vi fick info från Björn att det var kl 19.00 . Vilken tid är det som gäller ?  Fins det plats så vill vi gärna ha med våran kista på släpet så vi tänkte ta med den men är det kl 18.00 så är det dock inte säkert att vi hinner dit i tid.

Caroline
Det blev tyvärr så att jag

Det blev tyvärr så att jag och Linnéa inte kommer att kunna åka :( Vi hoppas att det blir ett lyckat event och att alla ni som kom iväg får trevligt!!

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera