Du är här

Faste-gourmé, 23-25/2 2018

Fränder och fränkor inbjudes härmed till fest för att hylla maten som serverades under fastan. På fredagskvällen bjuds det på en enklare måltid i god “fasteanda” och under lördagen serveras det mat från 11.00. Då det är fastetider så bjuds det denna gång endast mat varannan timme. Önskas tidstypisk dryck för fastan medtages öl eller tyskt vitt vin.

Då fastan var en tid av återhållsamhet kommer det inte att serveras kött, utan endast dåtidens tolkning av fisk och vegetariskt. 

Siten är belägen i burs bygdegård (karta), 5,5 mil söderut från Visby och öppnar på fredagen kl 17.00. Siten stänger söndag kl 12.00.

Önskar man sova kvar så finns det madrasser och plats i lokalen, vilket fylls i på anmälan där också avvikande kost och när man anländer fylls i. 

Anmälan sker via anmälningsformuläret. Var vänlig ange följande i rutan "Övrig information":
 - SCA-medlem / vuxen / barn
 - Ungefärlig ankomst/avfärd (d vs önskas mat på fredagkvällen och/eller frukost på söndagen? Mat hela eller delar av lördagen?)
 - Om madrass önskas lånas

Anmälan sker senast 2 februari och betalning senast 8 februari på Styringheims Plusgirokonto 398132-1. Lista över anmälda.

Pris:
Vuxen SCA-medlem, 350 kr.
ej SCA-medlem, 400 kr
Barn 7-15 år, 100 kr
Barn under 7 år: GRATIS
Förseningsavgift 100 kr,  skampåle och ett extra pass i kajsarn under sommaren 2018. 

Bekräftelsemail med betalningsuppgifter skickas när registreringen godkänts.
Max antal deltagare är 30 st, först till kvarn (vi hoppas dock att alla som vill vara med får plats). Observera att det kan ta någon dag för bekräftelsemail skickas ut då detta görs manuellt.

Autokrat:
Etla fra Aos (Emma Holmqvist), etla@styringheim.se
Matokrater:
Urd fra Hulo (Ulrika Brorson), stavarblot@gmail.com
Bodvar, bodvar@telia.com